Sokos Hotel Valjus on viihtyisä, keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli Kajaanissa. Lähes sata vuotta sitten perustettu hotelli tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja takaa mukavat yöunet. Tutustu lisää ja varaa oma huoneesi!

Hotelli Kajaani on matkailijan loma-, kokous- ja juhlapalvelut aivan Kajaanin keskustan tuntumassa Kajaanijoen varrella. Rantasauna Elias omalla laiturilla tarjoaa miellyttävät puitteet pienemmille ryhmille. Tutustu tarkemmin Hotelli Kajaaniin ja vieraile myös nettisivuilla!
 

Kainuun Opisto on vaaran laella sijaitseva kurssikeskus, jossa hotellitasoista majoitustilaa noin 50 hengelle, 5 kpl 2 hengen huoneita invavarustuksella. Asuntolarakennuksessa majoitustilaa noin 60 hengelle. Tutustu tarkemmin ja vieraile nettisivuilla!
 

Kartanohotelli Karolineburg on eurooppalaistyyppinen perhehotelli, jossa noin 50 majoituspaikkaa ja sadan hengen ravintolatilat. Historiallisen kartanon rakennukset ovat peräisin jo vuodelta 1836 ja hotelli sijaitsee Kajaanijoen rannalla puistomaisessa ympäristössä. Tutustu lisää ja vieraile nettisivuilla.

Break Sokos Hotel Vuokatti on tyylitietoisen valinta niin vapaa-aikaan kuin työmatkustukseenkin! Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli on aktiivisen lomanviettäjän unelmakohde ja tapahtumien tukikohta. Etäisyys Oulujärvelle n. 30-40 km. Hotellin ravintolat, Deligood ja samassa tilassa toimiva Kotipizza, tuttu Amarillo sekä Kainuu ravintola Kippo täydentävät lomakokemuksesi. 

Kidekuja 2 Snowpolis
88610 Vuokatti
puh. 020 1234 688
s-posti hotelvuokatti.vuokatti@sokoshotels.fi 
www.sokoshotels.fiwww.raflaamo.fi 

Löydä lisää majoitusmahdollisuuksia!

Mikäli yllä olevat majoituspaikat ovat täynnä tai et ole löytänyt niistä muuten sopivaa majoitusta,
voit etsiä lisää vaihtoehtoja trivago-hotellihausta. Suodattimien avulla näet räätälöidyt hakutulokset
ja myös parhaat hinnat sekä varausmahdollisuudet.
www.trivago.fi