Oulujärven erämaatyyppiset alueet tarjoavat erinomaiset puitteet metsästykselle ja kalastukselle. Tutustu tarkemmin ja lähde luonnon keskelle!

Oulujärveltä löytyy kattavasti metsäkana- ja vesilintujen pyyntipaikkoja sekä mahdollisuuksia pienpetojen ja hirvien saalistukseen.

Oulujärven metsästysmaat kuuluvat Kainuun ja Oulun riistanhoitopiiriin. Tutustu Suomen Riistakeskukseen ja Metsähallituksen retkikarttaan.

Oulujärvelle pääsee myös kalastamaan porukalla tai voit vuokrata välineet omaan käyttöön. Tyypillisiä saaliskaloja ovat hauet, kuhat ja ahvenet. Kalaretket Oulujärvelle ovat useimmiten onnistuneita niin hyvän saaliin kuin upean luontonsakin vuoksi. Suosituissa uistelutapahtumissa on mukana joka kesä satoja venekuntia.

Luonnollisesti Oulujärvi Ky tarjoaa kalastusmatkoja ja retkiä järvelle. Melontaretkiä, melontakoulutusta ja välinevuokrausta ryhmille ja yksittäisille henkilöille.

puh. 050 340 3013
s-posti info@luonnollisesti.fi
www.luonnollisesti.fi

Oulujärven Melojat ry tarjoaa kajakkien testausta, kurssitoimintaa sekä retkiä. Seuran kotipaikka sijaitsee Vaalan Sahanrannassa Uiton alueella. 

puh. 0400 855 925
s-posti oulujarvenmelojat@gmail.com 
www.oulujarvenmelojat.com

Täällä voit kalastella myös aivan Kajaanin kaupungin keskustassa Oulujärveen laskevalla Kajaanijoella! 

Lisätietoa kalastuksesta: